II REGATA DE LA LLIGA DE LLAGUT CATALÀ A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Rem Mataró encara la segona cita de lliga consolidant sensacions

El diumenge 5 de novembre el món del rem de banc fix de Catalunya es va reunir a Sant Feliu de Guíxols per disputar una nova regata de lliga del nostre tradicional llagut català.


Rem Mataró va participar en aquesta fita amb tres tripulacions, que buscaven mantenir les bones sensacions aconseguides en la primera jornada de competició.


A l'aigua, les nostres veteranes femenines van acabar desqualificades amb una decisió més aviat polèmica, a causa d'una confusió amb la situació de les boies i el traçat del camp de regates. No en tenim cap dubte que tornaran a la competició més fortes que mai a confirmar que quan es baixa la bandera són el rival a batre.


Els nostres veterans masculins van passar la meta en una bona 8º posició, millorant els resultats assolits en la primera jornada de competició i començant un camí a l'alça que els portarà a créixer fins a aconseguir els seus objectius esportius.


En categoria sènior, els nostres nois van creuar la meta en segona posició, empatant així amb el primer lloc de la categoria, en una lliga on lluitaran per obtenir el títol de campions fins al final.


Rem Mataró tornarà a l'aigua el pròxim 18 de novembre a Arenys de Mar per disputar la tercera jornada de lliga de llagut català.