Activitat

Un club amb compromès i implicat amb la ciutat


Des del Club de Rem Mataró fomentem la pràctica del rem, transmetent l’estil de vida saludable, el treball en equip i els valors d’aquest esport com és el respecte, l’esportivitat, l'excel·lència, la inclusió, l’equitat, la solidaritat o l’empatia.

Actualment tenim equips de competició en 4 categories: Veterà Femení, els Veterà Masculí, Absolut Femení i Absolut Masculí. Participem a la Lliga Catalana de Llagut, Llaüt i Batel així com també als Campionats d’Espanya de Llaüt Mediterrani.

Els nostres equips Lúdics estan formats per vogadores i vogadors que gaudeixen del rem, del mar i dels entrenaments en equip. Les tripulacions lúdiques s’organitzen per horaris i nivells per tal de fer aquest esport accessible per a tota la ciutadania i fomentar-ne la seva pràctica.

El Club té una clara vessant social, formem part del teixit associatiu de la ciutat de Mataró i ens impliquem en iniciatives d’ajuda a les persones i preservació del ecosistema marí. Participem regularment a activitats solidaries com la Festa del Port, la Marató de Tv3 o les jornades de neteja de la nostra platja, sent un important element cohesionador i dinamitzador al Port. També procurem obrir el Club per reduir barreres socials a través de les pràctiques del Rem i col·laborem amb centres educatius, entitats i col·lectius que es sentin identificats amb els nostres valors.

Activitats per a empreses

Si voleu organitzar una reunió diferent, generar un impacte positiu en les persones de la vostra organització a través d’un esport summament col·laboratiu i cohesionador, també organitzem activitats privades per a empreses i particulars.
Durant aproximadament 90 minuts, un timoner/a experimentat us donarà nocions de tècnica i seguretat per després poder sortir a remar junts i gaudir de la costa de Mataró: completa una jornada perfecte, gaudint de la oferta gastronòmica del Port de Mataró amb la vostra gent.

No dubteu en contactar per demanar informació de preus i disponibilitat.