COMENÇA LA LLIGA DE LLAGUT CATALÀ

Rem Mataró enceta una temporada il·lusionant a Amposta


El diumenge 29 d'octubre va ser la data triada per donar el tret de sortida a la temporada de rem de banc fix en Catalunya. Aquest any clubs i federació han pres la decisió de moure la temporada de llagut català de l'estiu cap a l'hivern, amb la intenció que aquesta modalitat continuï creixent en totes les categories. En aquesta ocasió, se celebraran cinc jornades de lliga, les tres primeres en format crono de llarga distància i les dues últimes en el format tradicional de cursa amb ciavogues.


Rem Mataró es va traslladar a Amposta amb quatre tripulacions, amb la intenció de millorar els grans resultats aconseguits la temporada anterior.


Les nostres veteranes femenines van estar a l'altura del seu paper de favorites i es van imposar a les seves rivals marcant el millor temps en aquesta dura regata de 4000 metres. Aquest equip no deixa de créixer i de demostrar les seves capacitats a l'aigua. Amb aquests resultats, les nostres noies comencen a acostumar-nos a la victòria i se'ns promet una temporada en què sembla que tot sigui possible.


Els nostres veterans masculins van travessar la meta en la 11º posició, en un any que promet ser de consolidació per a un equip al qual li queda un camí molt il·lusionant al davant.


En categoria sènior, els nostres nois van obtenir una fita històrica inscrivint per primera vegada dues tripulacions a una regata. A l'aigua, es van classificar en primera i sisena posició respectivament, començant una temporada en la qual sembla que confirmaran la seva tendència a l'alça.


Rem Mataró tornarà a l'aigua el pròxim 4 de novembre a Sant Feliu de Guíxols per disputar la segona jornada de lliga de llagut català.