Qui som

Història del Club

Club esportiu de rem en banc fix


El 2004 un grup de castellers dels Capgrossos de Mataró vàrem iniciar la secció de Rem de la colla castellera que el 2017 ha esdevingut el Club Rem Mataró; "els Capgrossos", com se’ns coneix dins el món del rem de banc fix català. Tot va començar amb un curset de rem dins la colla castellera organitzat per un lloretenc, casteller a Vilafranca i amic de la colla. Després de quatre dies de rem ho vàrem tenir clar: l'any següent faríem regates.

Durant aquests 14 anys, els Capgrossos hem participat en 12 lligues catalanes de Llagut, hem anat de Badalona a Blanes vogant, acompanyats dels remers d'Arenys i del Bétulo, hem fet el pirata a Premià, hem remat a la Llarga de Badalona i hem fet el descens de la ría Oria amb els nostres amics del Club de Rem Orio.

Tot això ho hem fet amb el "Blau" i el "Vermell", els llaguts que l'Escola Pia de Mataró ens va cedir; també amb el "Gaudir", el nostre primer llagut competitiu, que va arribar a la colla el 2010. Actualment ho continuem fent amb l'Alarona, que és amb nosaltres des del setembre de 2016.

Però sobretot ho hem fet amb molta passió, il·lusió i ganes. Les mateixes que han portat a les noies del club a guanyar una lliga i dos campionats, als veterans a estar sempre allà donant guerra i

als nostres sénior masculí, a ser equip revelació i en constant millora.

I aquí seguim, enganxats al rem, al mar, a l'adrenalina de les regates i a gaudir de postes de sol increïbles.

Què oferim

Club esportiu de rem en banc fix


Rem Mataró és un club esportiu de rem en banc fix. L'embarcació que utilitzem és el Llagut català, en el qual hi van 8 vogadors o vogadores, i un timoner o timonera. Amb aquesta embarcació participem a la Lliga catalana de LLagut i al Campionat de Catalunya.

Aquests últims anys també estem participant als Campionats de Catalunya i d'Espanya de Llaüt Mediterrani, una altra embarcació de banc fix.

Actualment tenim 4 equips de competició, en categories diferents; les Veteranes Femení, els Veterans Masculí, les Sénior Femení i els Séniors Masculí.

Veterà Femení


Més informació

Veterà Masculí


Més informació

Sénior Femení


Més informació

Sénior Masculí


Més informació

També tenims els nostres equips Lúdics

Són vogadors i vogadores que no volen competir, a qui agrada el rem i surten a entrenar i gaudir del mar tot remant.

Enguany estem començant a muntar un grup de Juvenils Mixt, amb nois i noies a partir de 12 anys, que aprenen a remar tot divertint-se.

Lúdics


Més informació

Juvenils Mixt


Més informació