El Club Rem Mataró amb la segona travessia del projecte "La Gran Travessia de Llagut Català"

El dissabte 28 de setembre va tenir lloc la segona etapa de "La Gran Travessia de Llagut Català", un projecte que uneix clubs de rem de banc fix de Catalunya amb l'objectiu de vogar per tota la costa catalana. En aquesta ocasió, la travessia va recorrer el tram del Maresme de 25 km, amb sortida des de Premià de Mar, passant per Mataró i arribant a Arenys de Mar.
Aquesta Etapa 11 va estar organitzada pels clubs Rem Premià, Rem Mataró, CN Arenys i Rem Arenys i hi van participar 13 clubs diferents, amb 15 barques i un total de 270 persones.
El projecte de La Gran Travessia s'inspira en la idea d'un "Camí de Sant Jaume" marítim, amb llaguts catalans, embarcacions tradicionals de rem, i té una orientació principalment lúdica. Vogadors i vogadores d'arreu de Catalunya es van sumant a aquest ambiciós repte que busca recórrer la costa des de Les Cases d'Alcanar fins més enllà de Portbou, en diverses etapes.

La Gran Travessia va començar el passat 18 de maig amb la seva primera etapa des de Les Cases d'Alcanar fins a La Ràpita. En aquesta primera travessia hi van participar 11 clubs i prop de 180 vogadors, que van completar un recorregut d'11 km.

Sin comentarios

Añadir un comentario