Gran representació de Rem Mataró al Campionat d'Espanya de Rem de Llaüt Mediterrani

Aquest cap de setmana, La Línea de la Concepción, Cádiz, ha estat l'escenari del Campionat d'Espanya de Rem de Llaüt Mediterrani. Els nostres equips han tingut una actuació destacada en la competició de més nivell de l’esport del rem de banc fix.
L'equip de Absolut Femení ha aconseguit una merescuda tercera posició, després d’un campionat molt disputat. Les nostres sèniors han fet podi amb una destacada medalla de bronze. La seva força i determinació les ha portat a ser el tercer millor equip d’Espanya en categoria absoluta femenina. 
D'altra banda, l'equip Absolut Masculí ha acabat en una notable cinquena posició. Aquest resultat és especialment destacable, ja que és el primer any que competeixen en el Campionat d'Espanya. Han deixat una gran impressió amb unes regates molt ben lluitades.
En la categoria de veteranes femenines, l'equip ha fet una gran regata inicial, entrant en primer lloc de la seva màniga. Malauradament, van quedar desqualificades per un error de boia, tot i haver demostrat el seu excel·lent nivell en la competició. 
Moltes felicitats a tots els equips per la seva dedicació i esforç. Han representat el nostre club amb orgull.

Sin comentarios

Añadir un comentario