REM MATARÓ IMPARABLE A DELTEBRE

Rem Mataró continua la seva impressionant temporada amb un cap de setmana d'èxits a Deltebre, consolidant la seva posició com un dels clubs referents en rem de banc fix. 

El cap de setmana va començar dissabte al matí amb la última regata de la lliga de batel.  L'equip absolut femení va aconseguir una excel·lent segona posició a la regata, i es va coronar com a guanyador de la lliga, reafirmant la seva superioritat en aquesta categoria.
Diumenge es va disputar la IV Regata de Llaüt Mediterrani en la que Rem Mataró va tornar a demostrar la seva força imparable amb tots els seus equips fent podi. 
Les categories absolutes de Club Rem Mataró segueixen liderant la lliga. L’equip femení es va fer amb la primera posició demostrant, un cop més, la seu talent indiscutible. L’equip absolut masculí segueix demostrant la seva força amb una altra primera posició, totalment merescuda. 
Els equips veterans també han destacat en aquesta regata. Les veteranes femenines van aconseguir una disputada tercera posició, en una regata molt renyida. Els veterans masculins han consolidat la seva tercera posició al podi, per tercera vegada consecutiva a la lliga.
Amb aquests resultats excepcionals, Rem Mataró continua demostrant la seva fortalesa, consolidant la seva posició com un dels clubs més destacats de Catalunya.
Rem Mataró tornarà a competir el 14 d’abril a Castelldefels, en la que serà la darrera regata de la lliga.

Sin comentarios

Añadir un comentario