CLUB REM MATARÓ CAMPIONS I CAMPIONES DE CATALUNYA EN CATEGORIA ABSOLUTA

Els dos equips absoluts del Club Rem Mataró es proclamen primers de Catalunya en el Campionat de de Llaüt Mediterrani

Aquest dissabte 11 de maig s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani a Deltebre. En aquesta emocionant competició, Club Rem Mataró s’ha tornat a posicionar com el referent del rem de banc fix a Catalunya, aconseguint uns resultats impressionants.  

L'equip absolut femení de Rem Mataró ha brillat amb llum pròpia, assolint una merescuda primera posició, proclamant-se, un any més, campiones de Catalunya. Un èxit rotund que demostra el treball en equip, l’esforç i la constància d'aquestes vogadores.

En categoria absoluta masculina, l'equip de Rem Mataró també s’ha proclamat campió de Catalunya, alçant-se amb la primera posició i consolidant la seva superioritat sobre la resta de competidors. 

Pel que fa a l'equip masculí B, ha obtingut una destacada quarta posició, situant els dos equips absoluts masculins a la final A del campionat.  

En les categories veteranes, Rem Mataró continua amb la seva trajectòria d'èxits. L'equip femení ha assolit un merescut tercer lloc en el podi, mentre que l'equip masculí ha obtingut una molt ben lluitada quarta posició, demostrant la seva perseverança i competitivitat.

Amb aquests resultats excepcionals al Campionat de Catalunya, Rem Mataró reafirma el seu compromís amb l'excel·lència esportiva i es consolida com a un dels millors clubs de rem de banc fix de Catalunya. 

La propera gran cita pels vogadors de Rem Mataró serà el Campionat d'Espanya a La Línia de la Concepción, a Cadis, el 24, 25 i 26 de maig.

Sin comentarios

Añadir un comentario