REM MATARÓ DOMINA LA REGATA D'ARENYS

L'equip s'emporta tres victòries en la tercera jornada de Lliga de Llagut Català

El diumenge 19 de novembre va tenir lloc a Arenys de Mar la tercera jornada de lliga de llagut català. Els equips de banc fix de Catalunya es van reunir en aquesta localitat del Maresme per celebrar l'última regata de llagut en format llarg, de 4.000 metres de distància i amb tres ciavogues. En les properes dues jornades de lliga, es tancarà la competició amb el format tradicional de crono i final en una distància més reduïda.


Rem Mataró va començar la cita triomfant ja fora de l'aigua, amb una demostració de bona salut institucional inscrivint fins a sis tripulacions en les diferents categories, situant-se així com el club que competeix amb més vogadors i vogadores.


Dins l'aigua, les nostres veteranes femenines demostren que continuen sent la referència d'aquesta categoria, superant fins a quinze equips rivals per fer-se amb la victòria en aquesta dura prova. Els veterans masculins segueixen la seva positiva evolució creuant en 11 posició la línia de meta en una lliga sempre molt competida on les posicions es defineixen per fraccions de segon. Cal destacar també la participació i bona actuació de la nostra tripulació lúdica esportiva, que va participar en categoria veterà masculí amb un equip mixt i que va assolir una destacable 15 posició.


En categoria sènior, les nostres noies van tornar a l'aigua aquesta temporada, demostrant que en qualsevol circumstància són el rival a batre. Van assolir la primera posició imposant una bona diferència sobre les seves rivals, a pesar de ser la primera vegada que competien en aquesta lliga. Els nois van creuar la meta en una autoritària primera posició, marcant molta diferència amb els seus rivals i consolidant-se com a líders de la competició.


Rem Mataró tornarà a l'aigua el diumenge 3 de desembre a Cambrils per disputar la quarta jornada de lliga de llagut català.