QUARTA REGATA DE LLIGA DE LLAGUT CATALÀ

Rem Mataró confirma les bones sensacions en la penúltima regata de lliga

El diumenge 3 de desembre es va celebrar a la localitat de Cambrils la quarta i penúltima jornada de lliga de llagut català. En aquesta ocasió es va remar en format clàssic, amb una semifinal cronometrada classificatòria i una regata amb ciavogues on es determina la posició final dels equips.


Rem Mataró no va fallar a la cita i es va presentar amb la intenció de confirmar les bones sensacions obtingudes al llarg de la competició per part de totes les seves tripulacions.


Les nostres veteranes femenines han tornat a guanyar en una regata trepidant i ja ens acostumen a la victòria. Sigui en les llargues o en regates amb ciavogues, les nostres noies demostren una vegada més que quan es tracta de remar són el rival més fort.


Els veterans masculins es van classificar per a la final C després d'una cronometrada on van arribar a tocar de la vuitena posició que els hagués garantit una posició en la final B. En la regata van acabar tercers de la seva mànega, confirmant la seva tendència a l'alça.


En categoria sènior, les noies van assolir una apretada segona posició després d'una regata amb moltes alternatives, havent assolit una primera i segona posició en les seves dues participacions en aquesta lliga. L'absolut masculí va creuar la meta en segona posició i manté la primera posició d'una lliga a la que només li queda una jornada per disputar.


Rem Mataró tornarà a l'aigua el diumenge 17 de desembre a Deltebre per disputar la regata que tancarà la temporada de llagut català.