REM MATARÓ ES FA AMB FLIX

El cap de setmana del 27 i 28 de gener va tenir lloc a Flix un dels esdeveniments de rem més emblemàtics de la temporada. Des de fa ja uns anys, el club nàutic d'aquesta localitat tarragonina celebra unes jornades pel riu Ebre en el qual es troben clubs tant de la Comunitat Valenciana com de Catalunya. Serveix per donar el tret de sortida a la temporada de llaüt mediterrani i també per mesurar el nivell dels clubs catalans i valencians de cara a la fita més important de la temporada que se celebra al maig: el Campionat d'Espanya de Llaüt.


La jornada de dissabte, no puntuable per cap competició, es va dividir en dues proves. Dissabte matí, es van organitzar una sèrie de esprints que suposaven una sortida ciavoga i tornada, remant un total de 300 metres aproximadament. Les nostres noies del sènior femení van rendir al nivell que ens tenen acostumats i van comptar les seves participacions per victòries, demostrant que són una referència pel rem no només de Catalunya, sinó de tot el Mediterrani. El sènior masculí també va fer un gran paper, demostrant que el seu nivell està a l'altura dels millors de Catalunya.


Dissabte a la tarda va tenir lloc el descens pel riu Ebre, el qual consistia en una regata de 4500 metres amb una ciavoga. Una vegada més, les nostres noies van aconseguir la victòria, deixant totes les seves rivals enrere. Els nois van creuar la meta en quarta posició, postulant la seva candidatura a tot per aquest any.


La jornada de diumenge es va celebrar la primera regata de la lliga catalana de batel, puntuable per la lliga, a la qual estaven també convidats els clubs de la Comunitat Valenciana que van participar en les jornades de dissabte. El batel és una embarcació on només voguen quatre persones, per la qual cosa requereix un nivell tècnic molt alt per poder obtenir bons resultats a causa de la seva natural inestabilitat.


Les nostres sènior femení, úniques participants, van creuar la meta en segona posició en un final d'infart darrere de la UA, club d'Alacant. A causa de la seva condició de convidades a la prova, les alacantines no podien puntuar en la lliga, per la qual cosa les nostres noies van pujar al podi en primera posició, postulant-se des del primer dia com a candidates al títol.


Rem Mataró tornarà a l'aigua el diumenge 4 de febrer a Empuriabrava, on tindrà lloc la primera jornada puntuable de la lliga de llaüt mediterrani.

Text 1

Text 2

Sin comentarios

Añadir un comentario