EMPURIABRAVA ES TENYEIX DE BLAU

Rem Mataró protagonitza l'emblemàtic descens dels canals amb quatre podis.

El cap de setmana del 4 de febrer va tenir lloc a Empuriabrava la primera regata de lliga de llaüt mediterrani. Aquesta embarcació, més lleugera i tècnica que el llagut català, s'ha convertit amb els anys en la més important pels clubs de banc fix, ja que ens permet disputar el campionat d'Espanya contra equips d'arreu del Mediterrani a final de temporada.


És ja tradició que la primera regata de lliga de llaüt se celebri en Empuriabrava, en un descens pels canals que té una durada de més de 2000 metres per a totes les categories, tant sèniors com veterans. Rem Mataró es va presentar a la cita amb la responsabilitat dels campions després d'endur-se dos títols de lliga en el llagut català.


Un cop a l'aigua, les expectatives es van veure més que complertes. En categoria veterana, les nostres noies van assolir un tercer lloc en la classificació general després d'un mesurament dels temps més aviat polèmic i certs problemes en el protocol de les sortides de les embarcacions. Els veterans masculins van confirmar la tendència a l'alça de la lliga de llagut català i es van endur un molt merescut tercer lloc, demostrant una vegada més que en aquest format tenen pocs rivals.


En categoria sènior comptem les participacions per victòries. Les nostres noies van complir una vegada més amb els pronòstics i es van endur el primer lloc de la regata repetint el resultat assolit l'any passat. Els nostres nois també van ser els primers de la seva categoria, marcant el millor temps en la meta a una distància considerable dels seus rivals.


Rem Mataró torna a l'aigua el cap de setmana del 25 de febrer en aigües de Lloret, en una regata ja en format clàssic.

Sin comentarios

Añadir un comentario