REM MATARÓ TRIOMFA A CASTELLDEFELS

El club es destaca entre els millors en les jornades de batel i llaüt mediterrani

El cap de setmana del 9 i 10 de març va tenir lloc al Canal Olímpic de Castelldefels la tercera regata de lliga de batel i la segona de lliga de llaüt mediterrani.

En la jornada de dissabte els temps no va acompanyar els vogadors i vogadores per poder disputar en bones condicions la jornada de batel, ja que van haver de remar sota la pluja i un fort vent. Això no va suposar però cap impediment per a les nostres sènior femení, que van inscriure dues tripulacions en la prova. Un cop a l'aigua, van assolir els resultats a què ja ens tenen acostumats i van creuar la línia de meta en primer i tercer lloc respectivament, tenyint el podi de blau mataroní. Amb aquests resultats, es mantenen invictes en la competició, comptant les seves participacions per victòries i encarrilant la defensa del títol de lliga de l'any passat.

Diumenge les condicions meteorològiques van millorar i van permetre vogar amb comoditat als participants en la prova de llaüt mediterrani. En aquesta ocasió, Rem Mataró va inscriure cinc tripulacions de diferents equips.

Les nostres veteranes femenines, tot i marcar el segon millor temps de la final, van anotar-se un quart lloc en aquesta regata a causa d'una eliminatòria sense sort en la qual es van classificar per a la final B. El veterà masculí va demostrar el seu gran moment de forma repetint el tercer millor temps de la regata que ja havia assolit en el descens dels canals d'Empuriabrava, confirmant així la seva candidatura al podi de la lliga.

Les sènior femení tornen a guanyar marcant una distància considerable amb les seves rivals, i s'emporten la segona victòria de la temporada en dues regates disputades. Els sènior masculins, per la seva banda, van inscriure dues tripulacions, la primera de les quals va repetir la victòria assolida a Empuriabrava, consolidant així el lideratge de la lliga. La segona tripulació es va classificar segona de la final B, demostrant el seu gran potencial.

Rem Mataró tornarà a l'aigua el cap de setmana del 23 i 24 de març per disputar les respectives jornades de batel i llaüt mediterrani.

Sin comentarios

Añadir un comentario